La Farsa

Benvinguts a la web de La Farsa de Gandesa, un grup de teatre amateur amb una llarga i apassionant història en el món de l’art escènic. Fundat l’any 2003, La Farsa de Gandesa va néixer amb la intenció d’apropar el teatre als carrers, amb improvisació i una energia contagiosa que encara avui ens acompanya en cada representació.

 

El nostre grup va sorgir amb l’objectiu de teatralitzar un esdeveniment històric del qual ha pres el nom, “La Farsa de Gandesa”. Gràcies a la passió, el compromís i la unió de tot el poble, vam aconseguir recrear aquest esdeveniment que ens transporta a la Gandesa medieval i que ha estat un èxit de participació i de públic en cada edició.

 

Amb el pas del temps, La Farsa de Gandesa ha anat evolucionant i adaptant-se als nous temps. Des de fa uns pocs anys, ens hem especialitzat en les representacions en recintes teatrals, preparant una agenda teatral molt cuidada, oferint diverses obres que intenten aportar diversitat temàtica als nostres espectadors. Cada espectacle és fruit de moltes hores de treball, dedicació i compromís amb l’art escènic, per tal d’oferir una experiència única i emocionant.

 

Una de les nostres grans passions és la secció infantil “La Farseta”. Aquesta secció ha obtingut el prestigiós Premi Arlequí al foment del teatre infantil i juvenil, demostrant el talent i la passió dels més petits en l’àmbit teatral. Estem convençuts que el futur del teatre es troba en les noves generacions, i per això treballem amb entusiasme per fomentar la seua creativitat i passió per les arts escèniques.

 

A més a més, som orgullosos organitzadors de la Mostra de Teatre Amateur de la Terra Alta, un esdeveniment anual que té lloc a Gandesa. En aquesta mostra, donem l’oportunitat a grups de teatre de tot el territori de portar les seues propostes a la Terra Alta, generant un enriquiment cultural mutu i oferint a l’audiència una experiència teatral diversa.

 

La Farsa de Gandesa és molt més que un grup de teatre amateur; som una família que comparteix la passió per l’art escènic i la voluntat de crear emocions i reflexions a través del teatre. Agraïm el suport del nostre públic, que ens acompanya en cada representació, i treballem amb il·lusió i esforç per continuar portant la màgia del teatre als cors de tots aquells que ens segueixen.

 

Gràcies per visitar-nos a la nostra nova web, on trobareu tota la informació sobre les nostres pròximes obres, activitats i esdeveniments. Us convidem a formar part de la nostra història i a compartir amb nosaltres aquest meravellós viatge teatral.

 

La Farsa de Gandesa

Contacte

Vols formar part de La Farsa o La Farseta? Contacta'ns!


TELÈFON:
679228315
EMAIL: info@farsa.cat