Gandesans i Gandesanes, ja tenim aquí la nostra Festa Major!

Amb un esforç desinteressat de tots els membres i col·laboradors, la nostra estimada associació celebra el seu 20è aniversari. Per commemorar aquesta fita tan especial, estem molt contents de presentar-vos la nostra nova web www.farsa.cat, on trobareu el calendari teatral i un recull històric de les nostres actuacions. Aquest vintè aniversari és un molt bon moment per agrair a tots els que heu format part del grup en algun moment ja sigui actuant, dirigint, muntant, preparant escenaris, posant llum i so, maquillant, pentinant, decorant, planificant, cosint, cantant o simplement venint a veure les nostres obres, aplaudint i gaudint dels espectacles. Gràcies a tots!

El 2023 ha sigut intens i hem pogut continuar amb la gira de les “Tretze Roses” pels teatres de tot el territori. A més, hem continuat amb entusiasme el nostre estimat projecte, la “Mostra de Teatre Amateur de la Terra Alta,” arribant a la seva quarta edició. Aquest any, els gandesans han gaudit de cinc actuacions en dos caps de setmana plens de teatre. I, com no pot ser d’una altra manera, cal destacar l’èxit rotund de la Farseta, que ha presentat l’obra “Lo Rei,” amb la participació de més de 130 actors, músics i cantants. L’obra va fer riure, cantar i emocionar el nostre públic, i és amb gran orgull que us recordem que la Farseta va ser mereixedora del prestigiós premi Arlequí de teatre i va poder actuar al recentment estrenat Auditori d’Alcanar, on públic d’arreu de les Terres de l’Ebre van poder gaudir del talent dels xiquets i xiquetes del nostre poble.

I ara, per començar la Festa Major de la millor manera possible, us convidem a gaudir de l’estrena de la nostra nova obra “Aquí no paga ni Déu,” que tindrà lloc els dies 25 i 26 d’agost. Una comèdia que ens farà encetar Les Paelles i la Festa Major amb molt bon humor.

Res més, mengeu, balleu, canteu i xaleu a la nostra Festa Major!!

Visca el Teatre i la Cultura!