Després del gran exit de 2019 quan vam aplegar més de 140 actors i actrius damunt l’escenari, torna el Conte de Nadal de la Farsa! 2 i 3 de desembre a Gandesa!

Enguany volem intentar aportar novetats amd l’experiencia i l’aprenentatge d’estos últims anys. Per això us necessitem a tots i a totes, als que ja heu participat i als que sempre heu tingut ganes de fer-ho. Hi ha papers grans i papers petits per a tots i mil formes diferents de col·laborar en aquest projecte que ens uneix a tots i ens ajuda a fer de la Farsa i de Gandesa un referent en el teatre amateur.

Amb l’ajuda de tots ho tornarem a fer possible, així que si teniu ganes d’actuar, de fer escenaris, de coordinar, de pintar, de maquillar, de pentinar, de cosir o d’ajudar de qualsevol manera feu-nos-ho saber amb un mail a info@farsa.cat o al 679228315.

Moltes gràcies